Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Maleficent ξεδιπλώνει τα σκοτεινά της πλάνα στο Mistress of Evil (trailer)

*
Στο νέο trailer της ταινία Maleficent: Mistress of Evil, το πρωινό της κακιάς νεράιδας δεν ξεκινάει με τον καλύτερο για εκείνη τρόπο, μιας και μαθαίνει περί ενός γάμου, πριν θέσει σε εφαρμογή τα σκοτεινά της σχέδια.

Το Maleficent: Mistress of Evil είναι μια φανταστική περιπέτεια, τα γεγονότα της οποία διαδραματίζονται αρκετά χρόνια μετά από αυτά της πρώτης ταινίας, όταν η Maleficent έριξε την κατάρα της στην πριγκίπισσα Aurora που ήταν ακόμα μωρό.


Η βραβευμένη Angelina Jolie (Girl, Interrupted, Wanted) και η Elle Fanning (The Beguiled, Super 8) επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Maleficent και Princess Aurora, αντίστοιχα. Στο πλευρό του οι Michelle Pfeiffer στο ρόλο της Queen Ingrith, Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein, Robert Lindsay και Harris Dickinson.

Σκηνοθετεί ο Joachim Rønning, σε σενέριο των Linda Woolverton, Micah Fitzerman-Blue και Noah Harpster. Το Maleficent: Mistress of Evil θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*